Zacuti cloveka v sebi in ob sebi. Deluj. Deluj odgovorno in socutno.

ponedeljek, 10. december 2012

Čuti.Misli.Deluj. 21.12.012

Verjamemo v delovanje posameznika.
Verjamemo v to, da mir in pero slej kot prej premagata meč.
Verjamemo, da je apatija počasno umiranje slehernika.
Verjamemo, da je v delovanje potrebno dati sebe. Ne zato, ker lahko nekaj pridobim, ne zato, ker bi se bal, da nekaj izgubim. Preprosto zato, ker se v delovanju, ki se mu predamo, najhitreje zgodijo spremembe sveta okrog nas.

v Petek bodo v mestu demonstracije. Na ulicah bodo ljudje izražali svojo voljo po angažiranosti, vključenosti v aktivno kreiranje svoje usode. Nekateri bodo vpili, drugi ropotali, tretji morda mirno stali.

Včasih z molkom povemo več kot z nešteto besedami. zato bomo 21.12.012 ob 18.50 na ploščadi CD v Ljubljani preprosto sedli, zaprli oči in 20 minut nemo izražali veselje ob delovanju. Ne bomo pasivno sedeli! Kaj naj bi se odvijalo v glavi posameznika, o tem več kaj besed v prihodnje...Za tiste, ki ste že stari mački in je meditacija del vašega vsakdana, verjetno ne bo potrebno izgubljati besed. Dobrodošle so kakršnekoli tehnike koncentracije, ki jih uporabljate, zato da se aktivno približate občutku zavednega bivanja.


Ni pomembno, ali ste jogist, budist, ateist, komunist, levičar, desničar, kristjan ali žid...Pomemben je le namen, da vam ni vseeno. Da želite postati aktiven člen v svojem življenju. Le to.
Spoštujemo NENASILNO delovanje, ki sledi univerzalnim vrednotam sočutja, resnicoljubja, NE-kraje, NE-pohlepa, čistosti, radosti, ki je izbira slehernika, samonadzora, samopreučevanja in predanosti biti najbolje, kar sem lahko.


Flash Mob aktivnost 21.12.012 18.50.
Ploščad CD, LJ.
Preprosto pridete.
Se usedete.
Svojo pozornost iz zunanjega sveta  potegnite navznoter. Poglejte, kako se počuti tisto, čemur rečete JAZ...

Več pa še v kratkem!